Contact

[catch-breadcrumb]

Medisch pedicure

Een medisch pedicure is breed opgeleid en kan alle risicovoeten behandelen. Tevens heeft een medisch pedicure uitge­breide kennis en ervaring op het gebied van nagel­regulatie- en reparatie­technieken, orthesiologie en anti­druk technieken. Daarmee vergroot zij de behandel­­moge­lijk­heden van complexere voet- en nagel problemen.

Innovatie

De praktijk is aangesloten bij Medisch Pedicuregroep Apeldoorn. Dit is een groep (medisch) pedi­cures waarbij innovatie, scholing en samen­werking met elkaar en andere disciplines centraal staan. (zie www.MP-apeldoorn.nl).

 

Icon_vijl

Erkend leerbedrijf

Onze praktijk is door Beroepsonderwijs Bedrijfs­leven erkend als leerbedrijf.

Dit houdt in dat er tijdens de behandeling een pedicure in opleiding kan meekijken en af en toe, en alleen met uw toe­stemming, een klein deel van de behandeling kan overnemen om zo de kneepjes van het vak te leren.

Verder staat deze erkenning voor u, als cliënt, voor een behandelwijze die steeds getoetst wordt aan de nieuwste tech­nieken, innovaties en de zorg voor een constante kwaliteits­bewaking.

KRP

Alleen pedicures met een door de branchevereniging erkend diploma kunnen zich registreren in het KRP. Hiermee verplicht zij zich accre­ditatiepunten te behalen d.m.v. bij- en nascholing om kennis en innovatie in het vakgebied bij te houden. Een bij het KRP geregi­streerde Medisch Pedicure waarborgt deze kwaliteit!

Tevens houden de  inschrijvingen  in dat wanneer er sprake is van een risicovoet (bv Diabetes Mellitus of Reuma), u via uw zorgverzekeraar mogelijk in aanmerking komt voor een (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling.

Wellness en cos­metisch behan­deling

Bij VoetFocus kunt u gebruik maken van ontspannende en/of cosmetische voetbehandeling. Kom tot rust met een ontspan­nende voetmassage, voetenscrub of een paraffine pakking. Kijkt u naar de diverse mogelijkheden.

Scroll naar boven